Werkwijze om een website te laten maken - Transcriptie van de video

Introductie

Misschien wilt u uw eerste website laten maken. Of misschien wilt u een nieuwe betere site. In ieder geval zou u op zijn minst de basiselementen moeten kennen van goed webdesign.

Eerst en vooral is het duidelijk, uw website is het belangrijkste deel van uw online uitstraling. Als u naar andere marketingmethoden kijkt, dienen ze vooral om mensen naar uw website te lokken. Het hoofddoel van uw website is om deze bezoekers om te zetten in betalende klanten. Dat noemen we conversie.

Een slechte website zorgt ervoor dat u geld verspild aan andere marketingmethoden, want u heeft niet meer bezoekers nodig als u ze niet kan converteren naar klanten. Dus hoe beter uw website is, hoe meer bezoekers er worden omgezet in klanten.  En het maakt niet uit of u spullen verkoopt op internet, lokale dienstverlening doet of huizen bouwt.

Introductie - Wat moet uw website doen?

Webgevel: een professionele partner die met u meedenkt

Veel mensen noemen zich webdesigner, maar ze willen gewoon zo snel mogelijk een kant en klaar websitesjabloon verkopen zonder meerwaarde. Uiteraard verschaffen ze u zonder planning of onderzoek snel van een website met veel informatie, foto’s en contactinformatie. Maar de vraag is, is dat wat u nodig heeft om uw bezoekers in klanten om te zetten? Is dat wat u nodig heeft?

Het antwoord is simpel:nee. Wat u nodig heeft is iemand die webdesign serieus neemt. Dat is waar webgevel u kan helpen. Dit is onze werkwijze. 

Een website laten maken met conversie? Dit is onze werkwijze

Onze werkwijze

Stap 1 – Analyse.

De eerste stap in onze werkwijze is altijd informatie verzamelen. Wat moet uw website doen, wat wil u ermee bereiken. Voor welk publiek maakt u de website?

Stap 2 – Planning

De tweede stap in de werkwijze is de planning. Planning omvat de gewenste structuur van de site, de sitemap en de te gebruiken technologie

Stap 3 – Ontwerp

We werken wireframes uit, zorgen voor een uniforme stijl en zorgen voor een makkelijk bruikbare site en bezoekerservaring.

Stap 4 – Inhoud

Een zeer belangrijk onderdeel van onze werkwijze is de juiste teksten schrijven,  afbeeldingen en video’s uitwerken en dit alles optimaliseren voor bezoekers en zoekmachines

Stap 5 – Ontwikkeling

Nu gaan we de website effectief ontwikkelen, we zorgen dat we voldoen aan alle courante standaarden en dat onze website er mooi uitziet op telefoons, tablets en computers (Responsive webdesign)

Stap 6 – Testen

We testen alle technische aspecten, zoals code en scripten, comptabiliteit met alle courante browsers en we checken of de website nu wel echt doet waarvoor ze bedoeld is

Stap 7 – We zetten uw site online

Nadat we uw site online zetten, is onze taak zeker nog niet gedaan. We volgen altijd op wat er gebeurd na de opstart,  We werken bij waar nodig en zorgen als u dat wenst voor het toekomstige onderhoud en de updates

Zoals u ziet, is goed webdesign een complex proces. Maar wij geloven dat dit de enige manier is om het goed te doen. En onze klanten zijn akkoord. Als u onze passie deelt voor goede kwalitatieve websites, laat ons dan afspreken. En wij helpen u graag met wat wij het beste kunnen.

Een performante website laten maken?