Flyer Het Mummerke
  • Opdrachtgever:

    Mummerke Minimarket

  • Timing

    Opgeleverd binnen de 4 dagen.

  • Product & Code

    Flyer & drukwerk in bestaande huisstijl

Flyer in de bestaande huisstijl voor buurtwinkel Mummerke

Buurtwinkel Mummerke uit Membruggen is een buurtwinkel die uitblinkt met verse producten. Verse charcuterie, vers brood en verse groenten. Ze hebben ook heerlijke vers belegde broodjes. Sinds kort hebben ze ook unieke bloemmengelingen van de hoogste kwaliteit, die zitten te wachten op thuisbakkers of thuisbakkers in spé.

Om die reden hadden ze een flyer nodig in de bestaande huisstijl. Een eerste concept was al snel klaar, en het finale product werd na 2 revisies (incl)  opgeleverd binnen de vier dagen.

Bij Webgevel kunnen we u helpen met al uw drukwerk. Flyers, logo’s, brochures, pancartes,.. We verzorgen alles tot in de puntjes en stoppen pas als u volledig tevreden bent. Onze 100% tevredenheidsgarantie zorgt ervoor dat we alleen maar tevreden klanten hebben.

Ook in deze digitale wereld zijn flyers, folders en posters nog steeds ideale marketingcommunicatiemiddelen om uw boodschap over te brengen op uw doelgroep.

U wilt bijvoorbeeld door middel van een flyer een evenement aankondigen of via een folder uw collectie tentoonstellen.
Als u op zoek bent naar een professionele partner die voor u een betaalbare flyer, folder en/of poster kan ontwerpen en laten drukken, dan bent u aan het juiste adres bij Webgevel.

FLYER LATEN MAKEN

Flyers zijn ideaal om een korte boodschap over te brengen. Denk hierbij aan evenementen of de introductie van uw zaak.
Prijzen voor flyers zijn afhankelijk van de complexiteit en de grafische uitdaging. Via een offerteaanvraag kunnen we het snelst een vaste prijs geven.

FOLDER LATEN MAKEN – POSTER LATEN MAKEN

Wilt u uw producten of diensten onder de aandacht brengen bij uw bestaande doelgroep? Of wil u nieuwe klanten aanspreken met een huis-aan-huis uiting? Een folder laten maken is dan een goed idee!
Vraag een offerte aan via het offerteformulier voor een prijs op maat.