Bekijk het eens van een andere kant

Opdrachtgever:Sam Decaigny Timing12 weken ProductenWebgevel CMS Beeldbewerking / Photoshop Een nieuwe website voor praktijk “Bekijk het eens van een andere kant”. “Bekijk het eens van een andere kant” is een praktijk voor relatietherapie, coaching en individuele therapie volgens de principes van ACT  in het hartje van Bilzen. Sam, de “founding father”, was op zoek naar een digitale partner om van zijn…

Den Drossaerd

Parochiecentrum Den Drossaerd had een eigen website, maar deze was gezien haar leeftijd toe aan een makeover. De nieuwe site blinkt uit in haar eenvoud en rustig kleurenpalet. Met een eigen beschikbaarheids/reserveringssysteem dat gebruikers toelaat om online zalen te reserveren is de site weer helemaal up-to-date. Met een éénvoudige klik op de knop kan de eigenaar nu reservaties goedkeuren of afwijzen, alle mailing kan automatisch.

Flyer Buurtwinkel Mummerke

Buurtwinkel Mummerke uit Membruggen is een buurtwinkel die uitblinkt met verse producten. Sinds kort hebben ze ook unieke bloemmengelingen van de hoogste kwaliteit, die zitten te wachten op thuisbakkers of thuisbakkers in spé. Om die reden hadden ze een flyer nodig in de bestaande huisstijl. Een eerste concept was al snel klaar, en het finale product werd opgeleverd na vier dagen.

Info Video

Om ons bedrijf en onze manier van werken duidelijk te maken, maakten we een kort duidelijk filmpje. Filmpjes maken loont, dat merken we ook uit onze eigen resultaten. In vergelijking met andere media, is de video tot 3x meer bekeken. Dat is natuurlijk geen toeval.